Skip to content Skip to footer
Срок на завършване: 2004
Адрес: Варна, ул. "Лейтенант Минков" №7
Инвеститор: "Кохинор Инженеринг " ООД
РЗП: 1150 м2

Луксозна жилищна сграда, построена през 2004 година. Сградата разполага с 10 броя луксозни апартаменти и 4 броя офиси с РЗП 1200 м2. Всеки апартамент разполага с просторна тераса с изглед към морето.

Ва̀рна е град в североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро и административен център на едноименните община и област. Той е най-големият град в Северна България и по българското Черноморие. Населението на града по данни на НСИ към 31.12.2014 г. се изчислява на 335 949 души, което поставя Варна на трето място по големина в България след София и Пловдив. На територията му е разположено Адмиралтейството на Българската армия.

В града се съхранява златно съкровище от халколита, за което се смята, че е най-старото златно съкровище в света и дало име на т.нар. Култура Варна. Варна често се нарича „морската столица“ или „лятната столица на България“ и е важен туристически и културен център, изходна точка за курортите по Северното Черноморие. Сред международните културни събития, които се провеждат в града, са фестивалите Варненско лято, Любовта е лудост, Златният делфин, Август в изкуствата, Видеохолика и други.

Варна е кандидат за Европейска младежка столица 2016 г. и Европейска столица на културата 2019 г. Побеждава в надпреварата за Европейска младежка столица през 2017 г.

Гаранция за качество

Ние използваме съвременни строителни технологии, които Ви осигуряват качествена реализация и конкурентни цени

Луксозно строителство

Просторна тераса

10 апартамента

4 офиса

Галерия

Направете запитване