Skip to content Skip to footer
Срок на завършване: 2020
Адрес: Кантарджиево
РЗП: 250 кв.м.
Инвеститор: "Кохинор Инженеринг"
Етап: В строеж

Основна цел на проекта е изграждане на вилно селище от 24 къщи на 2 и 3 етажа с РЗП до 250 кв.м., в близост до курорта Абена, намиращ се на 2/два/ километра от брега на морето и на 20 км. северно от град Варна. Курорт Албена е един от най-старите курортни компекси по българското Черноморие. Характерно за него е, че климатът е изключително благоприятен и мек, с дълга продължителност на слънчевите дни и  курортния сезон. Плажната ивица е над 5 км. и до 100 метра широка. Той е изграден, за да функционира целогодишно, благодарение на специфичните си природни дадености. Територия на която се изгражда комплекса се намира в защитена зона „Натура” и в близост до уникален природен парк. Комплекса граничи с горски фонд и същевременно се намира на 20 км. разстояние от три голф игрища. Налице е  изградена и  добре поддържана инфраструктура. Към комплекса са изградени пречиствателна станция, трафопост, собствен водоизточник с дебит 170 м3 на денонощие, централно водоснабдяване. Ще бъдат изградени 24 къщи, според желанията на клиента на 2 или 3 етажа с по 3 спални, трапезария, хол, веранди, барбекю и басеин. За всяка има обособен участък от около 800 кв.м. В момента се изграждат първите две от тях.  Комплекса е разположен върху 21 400 м2, като са предвидени басеин за всяка къща, озеленяване, улици и административна сграда за обслужване. Транспортните връзки към комплекса са добре развити : летище на 20 км., жп.гара на 20 км., шосе до самия комплекс. Липсата на индустриална зона в близост до комплекса обуславя високата чистота на въздуха и добри екологични параметри. Уникалната природна среда и лечебните свойства на минералните извори са стимулирали изграждането и развитието на множество балнеологични, рекреативни и рехабилитационни центрове в района. Същите са ползвани и  изключително предпочитани  за спортен туризъм. Близостта до град Варна и липсата на достатъчно модерни комплекси в самия град правят проекта привлекателен за живеене и за хората работещи в града и комплексите. Уникалното му място на 20 мин. до всякакви възможни дестинации: Двореца Балчик, голф-игрища, плаж, море, курортните комплекси Албена, Златни пясъци, Св.св.Константин и Елена, гр. Варна, летище, природни паркове, гора и др., го правят подходящ и за постоянно живеене и за отдих. На 20 км е и ловно стопанство „Батовата”. Целият този комлекс от възможности и перспективи правят мястото привлекателено за изграждане на многофункционалено, модерено вилно селище.

Проектът предвижда изграждането на къщи с 3 варианта на жилищни сгради по избор на клиента.

Изготвените проекти предвиждат изграждането на комплекс от 24 жилищни и една обществена сгради. Подходът към комплекс е  от към североизточната му страна, където е предвидено изграждането на портиерна и административна сграда. В началото на комплекса са проектирани еднофамилни дву и триетажни сгради, разположени на групи. Съгласно одобрени проекти, всички сгради ще бъдат изпълнени  монолитен  начин- конструктивна схема – скелетно-гредова, междуетажни  плочи, колони  греди  шайби, тухлена зидария. Външните зидове е предвидено да бъдат изпълнени с камък и дърво върху топлоизолация. Покривът  е предвидено да бъде изпълнен като стоманобетонов, плосък  с изолация и на някои от сградите с частично остъкляване. Подовите настилки е предвидно да бъдат изпълнени с теракота и гранитогрес върху циментова замазка. Прозоречната дограма – ПВЦ със стъклопакет.

Целта на проекта е комплексът да покрива изискванията за живеене и отдих.

Цена за една къща 270 кв.м. с басеин, барбекю, зона за паркиране на 2 коли и около 800 кв.м дворно озеленено място – 250 000 евро.

Гаранция за качество

Ние използваме съвременни строителни технологии, които Ви осигуряват качествена реализация и конкурентни цени

Луксозно строителство

Зелени площи

24 къщи

Басейн за всяка къща

Галерия

Направете запитване