Skip to content Skip to footer
Срок на завършване: 2013
Адрес: Траката 520-6, №770
Инвеститор: "М - Билд" ООД
РЗП: 650 м2

Комфорт и спокойствие с прекрасен изглед към околността и морето !

Луксозен, триетажен дом, построен върху парцел с площ 730 кв.м, разположен на 2 км. североизточно от гр. Варна във вилна зона Траката и на 1000 метра от морето и к.к. Св. Константин и Елена, известен със своите минерални източници. Това жилище се състои от три самостоятелни, просторни и слънчеви апартамента с тераси и изглед към морето, изключително подходящи за живот през цялата година. Общата разгъната площ на целия дом е 650 кв.м.

Сградата е проектирана в съвременен стил с пясъчножълта мазилка, орнаменти от ковано желязо на балконите, ПВЦ дограма с двоен стъклопакет в светлосин цвят, покрив покрит с керамични керемиди.
Конструкцията е железобетонна със стени от червени керамични тухли, хидроизолация на мазите и цокълното ниво, топлоизолация на всички външни стени от пенопласт, топло и хидроизолация на покрива, отговарящи на най-съвременните изисквания за удобен и практичен живот.

Всички апартаменти се състоят от просторен хол, три спални, две бани, сервизни помещения и тераси. Към всеки от тях е предвидено паркомясто за два автомобила.
Спокойствие и прохлада се осигурява от разкошно озеленения двор с напоителна и отводнителна системи.
Първия етаж от 192 кв.м се слива със зелената градина, втория – 179 кв.м и третия – 174 кв.м. осигуряват великолепна гледка към околността и морето.
Сградата разполага на партера и с обширни помещения от 150 кв.м. общо, по една към всеки апартамент. Удобни за направата на фитнес салон или увеселителен кът.

Местността „Траката“ е най-голямата вилна зона по площ в близост до Варна, допреди време в нея са били регистрирани едва 5000 души, като броят им непрестанно се увеличава, част от район Приморски, който е 3-тият по големина район в България. „Траката“ прилича по-скоро на добре подредена вилна зона, отколкото на квартал. Предпочитано място за хора, които имат по-високи доходи, те имат построени вили в района, които някои посещават за няколко седмици през лятото, а други живеят целогодишно. Преди години голяма част от вилите през зимата са били необитаеми. През 2010 година все повече хора избират спокойствието и простора, които предоставя местността Траката за целогодишно живеене.

Гаранция за качество

Ние използваме съвременни строителни технологии, които Ви осигуряват качествена реализация и конкурентни цени

Луксозно строителство

Тераси с изглед към морето

3 апартамента

Комфорт и спокойствие

Галерия

Направете запитване